Szolgáltatások

Tekintse meg a szolgáltatásaim listáját és válasszon kedvére, vagy kérjen egyedi ajánlatot.

Blogok, Webáruházak

Az alábbi blogok és webáruházak beüzemelése gyorsan és olcsón. Bármelyik kiválasztott tartalomkezelő rendszerhez 1db FTP-t és 1db MySql-t biztosítok. Megrendelést követően már subdomain-en elérhető amíg a megrendelt domain el nem készül. Így lehetőség nyílik a blog vagy webáruház testreszabására mielőtt kikerül a nagy nyilvánosság elé. Az alábbi tartalomkezelő rendszerek már 990Ft/hónap vagy 9900Ft/év* elérhetőek!

Verzió 4.8

Az eredeti WordPress-t telepítettük, amelyhez hozzáadtunk pár bővítményt honlapja biztonságának és sebességének növelése érdekében. A telepítő tartalmazza a W3 Total cache, Wordfence, Block Bad Queries, Google analytics (yoast), Wordpress SEO (yoast), Ewww image optimizer bővítményeket, ill. 6 ingyenes sablont. Minden úgy van beállítva, hogy az fennakadás nélkül működjön.

Megrendelem

Verzió 4.8

A WordPress egy innovatív és könnyen kezelhető, blogolásra használt platform. A sablonok, pluginok és widgetek kínálatának állandó növelésével más honlapformátumok esetében is széles körben használni kezdték ezt a CMS rendszert. Ideális egyszerű honlapok, mint pl. napi blogok, híroldalak szerkesztéséhez, és mindenkinek, aki egyszerűen kezelhető honlapot szeretne.

Megrendelem

Verzió 3.7.1

A Joomla egy kiváló köztes megoldás lehet a fejlesztőközpontú és széles körű képességekkel rendelkező Drupal és a kevésbé komplex honlapok létrehozásához használt Wordpress között. Lehetővé teszi a Wordpressnél bővebb tartalommal és rugalmasabb struktúrával rendelkező honlapok készítését. Támogatja a webáruházakat, közösségi hálózatokat és még sok egyebet.

Megrendelem

Verzió 8.1.3

A Drupal egy erőteljes, fejlesztőbarát eszköz összetett honlapok felépítéséhez. Mint általában az erős eszközök esetében, ennek használata is szakértelmet és megfelelő tapasztalatot kíván. Összetett és haladó honlapok, több felhasználóval rendelkező közösségi platformok létrehozása során alkalmazott eszköz.

Megrendelem

Verzió 1.9.2.4

A Magento tökéletes eszköz azoknak, akik teljes mértékben szeretnék testreszabni webáruházukat. Nagyobb webshopok, ill. gyors növekedést tervező webáruházak a Magentát jobb választásnak találják a PrestaShophoz képest.

Megrendelem

Verzió 1.7.2.2

Gyors növekedést nem tervező webáruházak , ill. kisebb webshopok igényeit teljesen kielégíti a felhasználóbarát PrestaShop. Ez a rendszer segíti a költségek alacsony szinten tartását, valamint a rendszer beállításához sem szükséges sok idő.

Megrendelem

* 990Ft/hónap vagy 9900Ft/év ár abban az esetben értendő, ha a blog vagy webáruház a megrendelő üzemeltetésére van bízva.
Ez az ár magában foglalja a tárhelyet az adatbázist és a hozzá kapcsolódó eléréseket valamint az adminisztratív ügyintézést.

Webgrafika készítés

Csak grafika készítés, html, php fájlok nélkül. A képek jpg, png, psd fájlban készülnek valamint mellékelem az esetleges TTF font fájlokat.

Weboldal készítés

Csak elkészítés, üzemeltetés nélkül. Ilyenkor a megrendelő dönti el, hogy hol szeretné üzemeltetni az oldalát és annak minden ügyintézését Ő vállalja! Az elkészült weboldal teljes forrás csomagját átadom a megrendelőnek, szükség esetén leírással, segédletekkel.

Raktári nyílvántartó készítés

Akár céges akár magánszemély részére egyedileg testreszabott raktári vagy készlet nyilvántartó rendszer készítése, rövid határidővel. Szükség esetén teljes adminisztrációs felülettel. Online vagy Offline belső hálózatú rendszerre oprimalizálás.

Online igénylő rendszer

A fentebb nevezett készletéhez szintén választható online vagy offline hálózatra optimalizált igénylő rendszer, mely képes kiszolgálni egy időben több ügyfelet sorbanállás nélkül. Gyors, precíz módja az ügyfelek kiszolgálásának és a mai kor elengedhetetlen kelléke.

Weboldal felújítás

Már meglévő weboldalak grafikai és működésbeli felújítása, korszerűsítése. Ilyenkor a megbízó vagy teljes elérést biztosít részemre, vagy a forrás csomagot bocsájtja rendelkezésemre a felújítás, korszerúsítés idejére.

Tárhely szolgáltatás

Akár meglévő, akár készülő weboldalának biztonságos otthont nyújtó korlátlan**, dinamikusan bővíthető tárhelyekkel állok ügyfeleim rendelkezésére.Az általam készített és üzemeltetett weboldalakat csak a saját szolgáltatásomon áll módomban fentartani!
Csak tárhely és a hozzá kapcsolódó adatbázis valamint email kliens már 990Ft/hónap vagy 9900Ft/év től elérhető.
Részletekért érdeklődjön levélben a Kapcsolat oldalon.
** Korlátlan tárhely az ésszerűség határait figyelembe véve határozható meg.
Természetesen szükség szerint egyedi kívánságok teljesítésére is van lehetőség, de ilyen esetben mindíg kérjen egyedi árajánlatot!
Minden esetben figyelembe kell venni az üzemeltetés és biztonsági mentés kivitelezhetőségét.

Domain ügyintézés

A weboldal elengedhetetlen része a domain cím ami az Ön weboldalára mutat. Pl: azenoldalam.hu A domain nevek több végződésben (.hu .eu .com stb.. stb..) is választhatóak, természetesen figyelembe véve, hogy az már nem foglal-e! Valamint a domain nevek változó árban vannak, kérjen árajánlatot mielőtt választ. Egy pár példa:

Domain végződés Új ára Hosszabbítás
.co.hu1950Ft/2év1920Ft/év
.hu   ***3450Ft/2év1720Ft/év
.eu3800Ft/év3800Ft/év
.com3800Ft/év3800Ft/év
.biz4400Ft/év4400Ft/év
.email7000Ft/év7000Ft/év
.help8000Ft/év8000Ft/év
.fitness12000Ft/év12000Ft/év
.coffee12000Ft/év12000Ft/év

*** Új .hu domain vásárlása esetén az első 2 évet egyben kell kifizetni! Utána a meghosszabbítás már éves szinten történik.

Levelező rendszerek

Minden megrendelt domain-hez levelező rendszer is társul. A levelező rendszerek támogatják a POP3 valamint IMAP bejelentkezést és a távoli elérést. Minden esetben 2 web kliens használható, ezek a RoundCube és a Horde

Ajándék domain

A referenciáim oldalon található megvásárolható weblap stílusok mellé ajándék domaint biztosítok ügyfeleim részére, annak egy vagy két éves fentartásával együtt. Az ajándék domain csak .hu vagy .eu domain címmel választható.

Karbantartás

Amenyiben teljeskörű üzemeltetésben egyezünk meg, úgy kérés nélkül is folyamatos a karbantartás, ellenőrzés és beavatkozás. Ilyenkor az Ön weboldala folamatos ellenőrzés alatt van, hogy Ön hátradőlhessen és élvezze a weblapja hibátlan működését.